Felháborító Plus Size reklám! Valóban az lenne?

Candy Vaggio elképzelései szerint egy olyan szexi reklámot szeretett volna megalkotni, amelyben kívánatos, plus size modellek szerepelnek.

Azonban a reklám egyesek szerint nem szexire sikeredett, hanem túlságosan felháborítóra. A Huffington Post írása szerint ugyanis, számos telt nő sérelmezte mindazt, amelyet Candy Vaggio megjelenített a képen -tudtuk meg a Teltvilág molett divat szerkesztőjétől.

A felháborodást keltő fotón plus size modellek fekszenek a földön, illetve majdhogynem egymáson. Az öltözékük csupán szexi fehérneműből és magas, tűsarkú cipőből áll.

plus-size

Ezzel még alapjában véve nem is lenne gond, a probléma okát inkább abban látják a felháborodott hölgyek, hogy az egyik modell a képen, éppen valamilyen gumicukrot vagy rágógumit csócsál. Ez pedig, véleményük szerint arra engedi majd következtetni a többi embert, hogy a modellek azért híztak el, mert egészségtelenül étkeznek.

A Tom Ford által készített képeknek azonban közel sem az volt a céljuk, hogy bármilyen módon felháborodást keltsenek és főként, nem szeretett volna megsérteni azokkal senkit sem.

A fotók mondanivalója sokkalta inkább az volt, hogy a képen szereplő lányok hajszolják az élvezeteket és az örömöket.

Lehet, hogy ezzel most mellé lőtt Candy Vaggio?

Vagy a felháborodott nők túlkombinálták a képen látott dolgokat? Neked mi a véleményed erről? Szerinted milyen a kép? Felháborító vagy szexis?