Katy Perry: nehéz ma nála bonyolultabb celebet találni!

Szinte hihetetlen, de a gyönyörű, telt idomú énekesnő már nem csak az életben hódít, hanem internetes berkekben is a legkiválóbbak között tudhatja magát.

Nemrégiben, a PRISM című legfrissebb stúdióalbumával ért el kiemelkedő sikereket, majd pedig az interneten is bebizonyította kiválóságát. A Twitteren ugyanis Katy Perry büszkélkedhet a legnépszerűbb fiókkal, mivel immáron több mint 46,5 millió (!) követőt tudhat maga mögött.

Hatalmas eredmény ez, hiszen olyan hírességeket is lekörözött ezzel a számmal, mint

  • Barack Obama,
  • Lady Gaga,
  • Justin Bieber.

Le a kalappal a nagyszerű énekesnő előtt, hiszen ez nem kis teljesítmény volt tőle. Immáron nemcsak a slágerlisták első helyét birtokolja, hanem a Twitter élén is ő áll. Gratulálunk neki!

Katy Perry

Katy Perry

A nőkhöz is vonzódik

Katy Perry bevallotta: annak ellenére, hogy férfiakkal jár, a nőkhöz is képes vonzódni. Elmesélte ugyanis, hogy az első szerelme is egy lány volt, aki tizenévesen a legjobb barátnője is volt egyben.

15 éves volt, amikor vonzódni kezdett a barátnőjéhez, gyönyörűnek találta és olyan akart lenni, mint az a lány. Beleszeretett, ám sohasem mondta el a lánynak azt, hogy mit érez iránta. A legjobb barátnője hatalmas befolyást gyakorolt az életére – mesélte el Katy Perry.

Katy Perry egyébként jelenleg is egy férfival jár, aki nem más, mint John Mayer énekes és gitáros, akinek korábban már volt kapcsolata olyan nagy hírességekkel is, mint Jennifer Aniston vagy Taylor Swift. Katy Perry tökéletesen boldog a jelenlegi partnere mellett, ám azt máig sem tagadja, hogy egyenesen elvarázsolja őt egyes nők szépsége. Például, Scarlett Johansson miatt, akár még a párjával is szakítana Katy, olyannyira vonzónak találja a nőt.

A szépséges popsztár ezt a tényt nem is rejti véka alá, hiszen mindezt John Mayerrel is közölte. Katy Perry azt mondta, hogy a női szépségnek sohasem tudna ellenállni. Olyannyira erős vonzalmat érez a gyengébbik nem iránt, hogy már-már megszállottja lett az ártatlan és szexi kisugárzású nőknek, így azon se lepődhetnénk meg, ha a közeljövőben lecserélné partnerét egy gyönyörű hölgyre.

Gyermeket szeretne

Annak ellenére, hogy korábban Katy Perry úgy nyilatkozott, hogy sohasem szeretne gyereket, most olyan hírek kaptak szárnyra, hogy jelenlegi párjával, John Mayerrel elkezdtek dolgozni a babaprojekten.

Ez azért is meghökkentő, mivel néhány héttel ezelőtt még abban sem volt biztos Katy Perry, hogy a mostani párjával képzeli-e el a jövőjét. Az információkat egyébként a pár egyik közeli barátja hozta nyilvánosságra, és elmondása szerint Katy és John azon munkálkodnak, hogy minél előbb megszülessen az első közös gyermekük.

Az énekesnő egyébként az utóbbi időben valóban nagyobb figyelmet fordít az egészségi állapotára és a testére, hiszen már a fellépésein sem vállal el olyan mutatványokat, amelyek veszélyesek lehetnének a szervezetére.

Ennek tudatában már az sem kizárt, hogy Katy kismamaként fog átlépni a 2014-es esztendőbe!

Betiltották a lemezét

Ausztráliában betiltották Katy Perry legújabb lemezének árusítását, ugyanis azt túlzottan környezetkárosító hatásúnak ítélték meg azt.

A lemezek mellett ugyanis, egy-egy tasak növénymag is volt. A deluxe kiadású Prism album mellett elhelyezett növénymagokkal szerette volna az énekesnő rávenni a fiatalokat arra, hogy ültessenek minél több növényt.

Ezzel idáig nincs is gond, a probléma oka abban van, hogy Ausztráliát szigorú szabályok kötik az őshonos növények és állatok védelméhez, illetve szigorúan szabályozva van az is, hogy mindenáron meg kell őrizni a földrész sajátos ökoszisztémáját.

Emiatt pedig nem engedélyezik más földrészről származó virágmagvak elültetését sem. A Mezőgazdasági Minisztérium illetékesei kifejezetten aggályosnak találták a magvak szétosztogatását még annak ellenére is, hogy az album kiadói próbálták meggyőzni őket arról, hogy ausztráliai magvakat tartalmaznak a tasakok.

A minisztérium illetékesei a lemezekre biológiai fegyverként tekintenek, így nem engedélyezik a deluxe albumok árusítását a földrészen, és csakis egy biztonságosnak ítélt lemez kerülhet értékesítésre. Ez az album 25 dollárba kerül, míg az interneten értékesített, deluxe kiadás 19 dollárért szerezhető be az amerikai piacról.